Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce fusese condamnat la 18 ani de închisoare și după prejudicierea unei bănci de 800 de milioane de lei, procurorii moldoveni renunță la toate învinuirile

Procuratura Generală a renunțat la toate capetele de acuzare aduse lui Veaceslav Platon în dosarul fraudei bancare, susțin surse apropiate anchetei. Decizia a fost luată cu puțin timp în urmă la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, prin persoana procurorului Elena Ceruța, transmite știri.md

Astăzi, la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, a avut loc o nouă ședință de judecată de examinare a cererii de revizuire, depuse în 2019, de către controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, în dosarul în care a fost condamnat la 18 ani de pușcărie cu executare, pentru escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari, fapt ce a condus la prejudicierea Băncii de Economii cu aproximativ 800 de milioane de lei.

În cadrul ședinței, procurorul Elena Ceruța a anunțat că Procuratura Generală renunță la toate capetele de acuzare a lui Veaceslav Platon în dosarul fraudei bancare.

Sursele noastre au mai menționat că, astfel, Veaceslav Platon urmează să fie achitat și ar putea cere despăgubiri de peste un miliard de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.