Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce i-a cerut demisia, Gabriela Firea îl cheamă pe ministrul Mediului la Primărie

Gabriela Firea

Gabriela Firea îl învită la o discuţie la primărie pe Costel Alexe, ministrul Mediului. Discuţia ar urma să aibă loc la o zi după ce Firea i-a cerut demisia lui Alexe, numindu-l "incompetent".

"Vineri, 10 ianuarie, la ora 13.00, Primarul General, Gabriela Firea, il asteapta la sediul Primariei Municipiului Bucuresti pe ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, domnul Costel Alexe, pe care l-a invitat sa discute despre calitatea aerului din Capitala. La ora 14.00, Primarul Capitalei, doamna Gabriela Firea, va face o declaratie de presa cu privire la situatia poluarii in Municipiul Bucuresti", anunţă Primăria Capitalei.

Vezi şi: Selecţia pentru şefia DNA, sub lupa SUA: Reprezentantul special pe probleme de corupţie vine la Bucureşti

Primarul general, Gabriela Firea, îi cere demisia ministrului Mediului, Costel Alexe, catalogându-l drept „incompetent”, după ce a „indus panică în rândul populației”, prin afirmațiile recente legate de poluarea din Capitală, în care recomanda cetățenilor să poarte măști de protecție.

„Mnistrul PNL al mediului minte! Pe cine vrea să sperie și să alunge din marile orașe ale țării? Pe cetățeni, pe oficialii străini, pe turiști, pe incestitori? Penelistul specializat în tocat banii europeni în firme de apartament pentru protejarea a trei șerpi vrea să determine relocarea tuturor afacerilor în Budapesta sau la Sofia? Vrea să rămână cetățenii români fără locuri de muncă? Statul - și incompetentul Domn Câțu -, fără taxele și impozitele încasate de la multinaționale? În serviciul cui este ministrul PNL al mediului când minte că în București oamenii trebuie să poarte masca de protecție și că se respiră otravă!?”, scrie Gabriela Firea, joi, pe pagina sa de Facebook.

Primarul general continuă și îi cere demisia lui Alexe pentru „acest atentat la siguranță cetățenilor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.