Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce și-a depus candidatura la preşedinţie, Viorica Dăncilă a mers la un eveniment organizat de Ambasada SUA (FOTO)

dancila klemm

După ce şi-a depus, joi, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie, Viorica Dăncilă a participat, la invitația lui Hans Klemm, ambasadorul SUA, la evenimentul intitulat "We stand together. Romania and the United States - 15 years in NATO".

"La aproape 30 de ani de la căderea comunismului în România, jumătate din parcursul țării noastre este alături de NATO, cea mai puternică Alianță politico-militară din lume.

Mă bucur să fiu prim-ministrul unui stat care are o voce respectată și apreciată în formatele aliate de consultare. Aşa cum noi am beneficiat de măsuri pentru consolidarea NATO pe flancul estic, așa vom continua să fim un contribuitor activ şi responsabil la proiectarea acestor valori în vecinătatea Alianţei.

Astăzi, NATO rămâne principalul garant pentru apărarea colectivă a membrilor săi și pentru securitatea zonei transatlantice. Securitatea reciprocă trebuie să fie cuvântul nostru de ordine atunci când răspundem amenințării care ni se adresează tuturor, și civilizației înseși, din partea grupurilor teroriste.

Condoleanțe familiilor victimelor căzute în urma actelor de terorism, acest flagel împotriva căruia nu vom înceta niciodată să luptăm", scrie Dăncilă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.