Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce Klaus Iohannis l-a vizitat, Ministerul Mediului anunță că va căuta administrator pentru Parcul Natural Văcăreşti

vacaresti

Ministerul Mediului anunţă că, marţi, a fost lansat apelul de proiecte de administrare pentru Parcul Natural Văcăreşti din Capitală, prima arie naturală urbană din România şi cea mai mare din Europa, care a fost înfiinţat exact acum cinci ani, la 11 mai, anunță news.ro.

”Parcul Natural Văcăreşti are nevoie de o administrare reală, profesionistă, făcută după cele mai înalte standarde. Sunt convins că noua administrare poate să includă şi să continue toate proiectele bune începute acolo”, a declarat ministrul Tánczos Barna.

Conform legii, sunt eligibile pentru preluarea administrării instituţiile şi regiile publice, institutele de cercetare sau instituţii de învăţământ.

Toţi cei care îndeplinesc criteriile şi doresc să preia administrarea Parcului Natural Văcăreşti pot participa la un concurs de proiecte şi au la dispoziţie 30 de zile pentru a depune dosarele de candidatură.

Întreaga procedură şi toate detaliile au fost deja publicate pe site-ul ANANP - ananp.gov.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.