Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce Kovesi a amenințat că lasă România fără fonduri europene, Cristoiu o vede președinte: 'O să vedem o isterie de o să rămânem cu gura căscată'

bzi.ro
cristoiu

Laura Codruța Koveși va fi viitorul președinte al României și va candida din partea REPER, spune publicistul și scriitorul Ion Cristoiu, în emisiunea realizată de Marius Tucă live la Gândul.

„O să avem un președinte femeie, pe Codruța Koveși. Prezidențiale au început. Are loc o bătălie și între servicii și între serviciile străine. Sunt aproape convins, mai este o știre că ea a descoperit nu știu ce rețea p-aicea și această intervenție arată că va fi unul dintre candidați președinția României”, a declarat Ion Cristoiu la Marius Tucă Show.

Întrebat din partea cărui partid va candida Laura Codruța Koveși, Cristou a spus: „A lui REPER, de aia s-au rupt. Și imaginea cu Maia Sandu prinde! Alegerile prezidențiale se câștigă într-o lună de emoție, se creează o emoție dacă ea își anunță candidatura”, a spus Cristoiu.

„O să vedem o isterie de o să rămânem cu gura căscată. Candidatul nu contează. O să umble cu poza ei în piept, o să vedem „tefeliste” jurnaliste. Dar spre deosebire de alți candidați, ea are fani. Deci vom asista la o isterie. Deci această isterie creată de un pumn de oameni va fi ca la o galerie”, a mai afirmat Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.