Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce l-a văzut pe Vasile Blaga, Marian Vanghelie zice că revine și el în politică: 'Lansez un partid, o să vorbesc despre 2 ofițeri acoperiți din PSD'

Vara lui 2018 se anunță fierbinte pe scena politică, dacă ploile au alungat gradele din atmosferă! Scena se încinge serios, după ce Gabriel Oprea a fost primul greu care a anunțat că reintră în joc. Tabăra liberalilor nu a stat departe și l-a aruncat în cursă pe Vasile Blaga, care a sfidat conducerea PNL și a făcut mare ședință cu foștii PDL-iști chiar sub nasul lui Ludovic Orban.

Febra bătăliei pe electorat l-a cuprins și pe Marian Vanghelie. Fostul lider PSD a anunțat, din nou, că își face partid. Nu unul oarecare, ci unul care să intre în Parlament, unul care va avea program de guvernare și care va avea drept membri, cum altfel, oameni din România.

Citește și: Vedeta care şi-a dat examenul cu Victor Ponta rupe tăcerea: Dezvăluiri despre fostul premier

Și, ca să fie diferit, Vanghelie a anunțat că va zgudui PSD-ul: va vorbi la lansarea partidului său despre doi ofițeri acoperiți din fostul său partid. PNL nu scapă, are și el, a plusat Vanghelie.

”Revin în politică, fac Congres în septembrie. O să vin cu un program de guvernare. Fac un partid cu oameni din România. Sunt oameni amestecați. Trebuie să fim cât mai mulți oameni care au experiență. Trebuie scos tot ce înseamnă ofițer din clasa politică. Sunt foarte mulți în PSD. La lansarea partidului o să vorbesc despre doi ofițeri care sunt de la PSD, dar și de unul de la PNL. Ponta a fost la SIE. Nu candidez la primărie, fac un partid ca să îl bag în Parlament.”, a spus Marian Vanghelie la Realitatea TV, fără a dezvălui cum se va numi formațiunea sa politică.

Citește și: Gigi Becali a dezvăluit totul: Suma uriaşă de bani pe care trebuie să i-o dea lui Nicolae Dică – de ce nu-l dă afară acum de la Steaua .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.