Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După dezvăluirile STIRIPESURSE.RO, ies la iveală noi detalii despre averea șoferului drogat: Familia Pascu ar deține peste 300 de proprietăți

pascu

După dezvăluirile STIRIPESURSE.RO, ies la iveală noi detalii despre averea șoferului drogat: Familia Pascu ar deține peste 300 de proprietăți

Familia lui Matei Vlad Pascu deține peste 300 de proprietăți care valorează zeci de milioane de euro. Matei Vlad Pascu, aflat sub influența drogurilor, a ucis doi tineri în localitatea 2 mai cu un Mercedes de colecție, anunță newsweek.ro.

Informațiile vin după ce STIRIPESURSE.RO a prezentat în exclusivitate câteva date care arătau că părinții lui Vlad Pascu au făcut bani mulți din afaceri imobiliare.

Matei Vlad Pascu a omorât doi tineri la 2 Mai, când, drogat fiind, i-a lovit cu mașina. Părinții șoferului drogat și-au permis să îi achiziționeze tânărului de 19 ani o asemenea mașină pentru că sunt extrem de bogați.

Familia are sute de proprietăți imobiliare în București și Constanța

Asta, în timp ce avocata lui Vlad pascu a susținut că părinții acestuia sunt oameni simpli și normali.

Conform datelorde la ANCPI, cei doi părinți ai lui Pascu dețin peste 300 de sute de proprietăți imobiliare în locații din Sectoarele 1,2 și 4 al Bucureștiului, dar și în comuna 23 August din Constanța.

Pe numele lui Pascu Mihai Claudiu, tatălui beizadelei drogate, se află numai puțin de 88 de proprietăți imobiliare. În general, e vorba de apartamente în principal în Sectorul 1 al Capitalei și în alte sectoare ale Bucureștiului. Pascu Miruna apare proprietară la un număr de 288 de proprietăți imobiliare. Apartamente, dar și terenuri în Sectoarele 1, 2, 3 și 4. de asemenea, deține apartamente la malul mării în complexul de lux Blaxy Resort.

Informațiile date în exclusivitate de STIRIPESURSE.RO

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, publicate la scurt timp după producerea tragediei, criminalul care a ucis doi tineri și a băgat în spital alții provine dintr-o familie cu posibilități financiare.

Mama acestuia, Miruna Pascu, apare pe site-uri de imobiliare, acolo unde proprietarii își vând direct bunurile (www.directproprietar.ro). Astfel, aici apar la vânzare două terenuri din zona Parcului Herăstrău și de pe Șoseaua Petricani, iar la contact apare numele Miruna Pascu (https://www.directproprietar.ro/Vanzari-imobiliare-Terenuri--Intravilane--Pentru-constructie-blocuri-de-locuinte-in-bucuresti-sector-1--Cartierul-Francez--Nord - https://www.directproprietar.ro/Inchirieri-imobiliare-Terenuri--Intravilane--Pentru-constructii-mixte-in-Bucuresti-Sector-2--Soseaua-Petricani--stradal).

Tatăl ucigașului, Mihai Pascu, a fost, în urmă cu ceva ani, director de concurs la Cupa Off Road Masters X3M Vâlcea. Bărbatul a menționat, la profilul de pe pagina sa de socializare, că locuiește acum în orașul Roermond din Olanda.

Întâmplător sau nu, ieri, chiar înainte de accident, Mihai Pascu a postat un videoclip alături de fiul său. Vlad se afla la volanul unei decapotabile, iar în înregistrarea video cei doi spun că se află în localitatea Vama Veche.

Pe de altă parte, la adrsa unde locuiește Vlad Pascu, individul care a produs groaznicul accident, apare cu sediul social firma Bauhaus Factory S.R.L.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.