Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După DNA, și DIICOT se plânge de activitatea SIE

DIICOT

Plângeri pe bandă rulantă la adresa Serviciului de Informații Externe, condus de Mihai Răzvan Ungureanu. După ce șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a precizat că SIE nu a furnizat nici o notă informativă în ultimii trei ani și procurorul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat că SIE nu a oferit informații cu privire la israelienii angajați ai firmei Black Cube, care au spionat-o pe șefa procurorilor anticorupție.

Șeful DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat marți că SIE nu a ajutat cu nici un fel de informații pentru a clarifica cine a comandat spionarea șefei DNA, Codruța Kovesi.

Șefa DNA, critici dure la adresa SIE

”Noi am solicitat sprijin de la toate institutiile statului, dar nu am primit informatii. Avem o bănuială, dar încă nu am stabilit cu exactitate cine a comandat actiunea de ”investigare” ”, a precizat Horodniceanu.

Șeful DIICOT a făcut aceste declarații la Hotel Minerva, în cadrul unei acțiuni organizată de Alianța pentru o Justiție Curată (formată din Expert Forum, Freedom House și Centrul Român pentru Politici Europene), cu tema ”Piedicile si performanentele anticoruptiei”, informează România Liberă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.