Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Donald Trump, Twitter blochează contul oficial al vaccinului rusesc Sputnik V

TwitterBan

Twitter a restricționat accesul la contul vaccinului rus Sputnik V, potrivit Fondului rus de investiții directe, informează agenția rusă Interfax.

Citește și: Polonia anunță o LEGE prin care INTERZICE cenzura online: 'Nu depinde de corporații uriașe să decidă ce păreri sunt corecte și care nu'

"Contul Sputnik V @sputnikvaccine a fost blocat. Investigăm motivele", a declarat joi serviciul de presă RDIF. Fundația solicită tuturor abonaților să contacteze Twitter cu o cerere de restabilire a accesului la contul lor.

„Contul oficial Sputnik V a afişat joi avertismentul "Atenţie: acest cont este temporar restricţionat". El este totuşi accesibil dacă este folosit butonul "da, vezi profil". Numit "Sputnik V" după primul satelit trimis în spaţiu de URSS în 1957, vaccinula fost înregistrat în Rusia în august 2020.

Rusia a devenit prima ţară din lume care a omologat un vaccin contra noului coronavirus, chiar dacă şi-a atras critici la nivel internaţional în faţa unui anunţ considerat prematur, înainte de testele din faza a treia şi de publicarea rezultatelor ştiinţifice.

Miercuri, preşedintele rus Vladimir Putin a afirmat că Sputnik V este "cel ami bun" din lume şi a decis debutul unei campanii de vaccinare masivă în Rusia de săptămâna viitoare”, relatează News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.