Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dupa Elena Udrea, Victor Ponta 'da si el in gat' SRI

udrea-ponta activenews.ro

'După Elena Udrea, Victor Ponta dă și el în gît SRI. Te pomenești că sunt înțeleși!'. Acestea sunt aprecierile privind declaratiile premierului Victor Ponta de duminica in legatura cu neincrederea pe care serviciile secrete o aveau in presedintele Traian Basescu in ultimele sale luni de mandat.

Aprecierile ii apartin analistului si jurnalistului Ion Cristoiu care pe langa aceste declaratii adauga un alt detaliu surprinzator. El sustine ca cei care l-au pus presedinte PSD fac parte din acelasi Grup cu Elena Udrea.

"După Elena Udrea, Victor Ponta dă și el în gît SRI. Te pomenești că sunt înțeleși! Nu m-ar mira, Victor Ponta a fost pus președintele PSD de Grupul din care face parte și Elena Udrea", sustine fara ezitare Ion Cristoiu pe blogul personal.

In articolul sau, Crisotiu il critica si il prezinta in termeni foarte duri pe Victor Ponta din cauza atitudinii sale fata de Klaus Iohannis. Cristoiu ataca de asemenea Romania TV, acuzand-o ca ii este servila premierului.

"Victor Ponta intervine la România Tv ca să răspundă la întrebările mieroase, pe care le pun salariații lui Sebastian Ghiță ori decîte ori aud vocea finanțatorului din Dubai al Famigliei Ponta.

Pisicuțul, speriat c-a făcut pe covor în 16 noiembrie 2014, și Stăpînul de la Cotroceni l-ar putea certa că pute, nu mai contenește cu serenadele trase lui Klaus Iohannis. Cred că Prea Alesul a fost nevoit duminică seara să se mute într-una de pe o bucă pe alta, gîdilat de limbuța iresponsabilului vesel.

În contextul acestui nou cobzărit al lui Klaus Iohannis (...) Primul Ginerică al țării a făcut următoarea afirmație:

”Când mergeau rău era anul trecut când realmente nu mai avea nimeni – nici eu, nici serviciile de informaţii – încredere să colaborăm cu domnul Băsescu, care era, ştiţi foarte bine, era într-o campanie electorală, pentru doamna Udrea… în care arunca totul în aer; servicii, guvern, tot. ”

Prezent în platou, Radu F. Alexandru a sesizat de îndată monstruozitatea trăncănelii lui Victor Ponta.

Cum adică, SRI nu avea încredere în șeful statului. Păi, în cine avea încredere SRI? În finul Victor Ponta?

Nici n-a apucat Radu F. Alexandru să atragă atenția asupra declarației iresponsabile a iresponsabilului vesel, că moderatoarea i-a și dat una peste gură, după cum i-au poruncit șefii în cască", precizeaza Ion Cristoiu.

De la aceasta declaratie a premierului vine concluzia jurnalistului: "După Elena Udrea, Victor Ponta dă și el în gît SRI. Te pomenești că sunt înțeleși! Nu m-ar mira, Victor Ponta a fost pus președintele PSD de Grupul din care face parte și Elena Udrea".

sursa foto: activenews.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.