Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După extremiștii de dreapta, Cioloș promovează și comuniști: 'Un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dacian Ciolos

După ce partidul pe care îl conduce s-a aflat în mijlocul unui scandal imens din cauza promovării unor extremiști de dreapta precum Avram Fițiu, Dacian Cioloș promovează și persoane cu simpatii comuniste.

Pe data de 19 februarie, pe contul său de Facebook, Dacian Cioloș a scris o postare în care a promovat un articol scris de Oana-Maria Bogdan, membru în Consiliul Național al PLUS, cu următorul text: “Oana -Maria Bogdan este genul de femeie de care politica românească are nevoie pentru a căpăta substanță, omenie și justiție”.

În replică, într-un comentariu la postarea lui Cioloș, Oana Bogdan face apologia renunțării la proprietate: „Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunţării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparţină unui om, trib, neam sau corporaţie, vom reuşi să convieţuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieţii mele“, a scris Oana Bogdan într-un comentariu la postarea lui Cioloș.

Fostul premier consideră că Oana Bogdan ”a fost și este roata motrice în jurul căreia s-a construit echipa executivă care a dat formă și substanță proiectului politic RO+ devenit, mai apoi, PLUS”.

Pe site-ul PLUS, Oana Bogdan este descrisă astfel: „Viziunea, acea imagine a unei lumi pe care ne-o dorim cu toţii, precedă proiectele şi strategiile şi mobilizează oamenii în jurul ei. Atunci când vrei să construieşti o corabie, nu începi prin a-i trimite pe oameni după lemne, ci îi înveţi mai întâi să ducă dorul mării îndepărtate, nesfârşite. Or, până acum, noi nu am tânjit cu adevărat la o Românie care să ofere o calitate a vieţii ridicată, o Românie competitivă şi, în acelaşi timp, posibilă.Viziunea noastră pune oamenii în centrul unei societăţi dezvoltate durabil, care are la bază crearea de punţi între oameni şi comunităţi, rural şi urban, tineri şi vârstnici, cei plecaţi şi cei rămaşi, tradiţii şi noi tehnologii, între trecut şi viitor. Viziunea noastră pune inovaţia în acţiune“.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.