Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După furtuna de duminică seara, Primarul de la 6 tună și fulgeră: `am demarat toate procedurile pentru a acționa în instanță Apa Nova`

Facebook
Gabriel Mutu

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, candidat pentru un nou mandat anunță că a demarat toate procedurile pentru a acționa în instanță Apa Nova, după ce multe zone din Sectorul 6 au fost inundate în timpul furtunii care a lovit Capitala duminică seară.

“Vă anunț public că am demarat procedura de chemare în judecată și rog toți cetățenii care au poze cu s-a întâmplat aseară (19 iulie – n.r.) să mi le trimită în privat pentru a le constitui probe la dosarul care va fi deschis”, a anunțat Gabriel Mutu în emisiunea Ora primarului transmisă live pe rețeaua de socializare.

Și acum, ca și în alte dăți, toate sistemele de preluare a apelor pluviale în mare parte din Sectorul 6 au fost blocate, le-a reproșat Mutu celor de la Apa Nova. “Nu de puține ori am spus că Apa Nova este obligată să își respecte contractele cu primăria Capitalei, cu cetățenii acestui oraș, și că are obligația să investească în infrastructura de canalizare ca să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat în trecut, și aseară. De patru ani le transmit solicitări cu privire la decolmatarea canalelor de preluare a apelor pluviale, de patru ani le transmit rugămintea să intervină în zona Giulești, Strada Pătrarului și să monteze pompele necesare pentru ca această zonă să nu se mai inunde, de patru ani îi atenționez că există zone în sectorul 6 care se inundă la fiecare ploaie torențială. De ce credeți, domnilor de la Apa Nova, că trebuie să vă mai suportăm?”, a continuat reacția virulentă a primarului pe pagina sa de facebook.

Apa Nova gestionează sistemul de apă şi canalizare, tratarea şi distribuţia apei către consumatori, evacuarea apelor uzate şi a apelor meteorice din Municipiul Bucureşti, conform Contractului de Concesiune semnat cu autorităţile locale, contract care a fost reînnoit de curând cu încă 12 ani prin decizia Consiliului General al Municipiului București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.