Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După iepurași cu măști, un cofetar belgian, trece la seringile de ciocolată

reuters.com
ciocolata belgia iepuri seringi covid

O companie belgiană de ciocolată care a pus măști albe pe iepurașii de Paște acum un an de zile, produce acum seringi mari de ciocolată, încercând să țină pasul cu tendința în evoluție a pandemiei coronavirusului, relatează reuters.com

Și pe măsură ce Belgia își intensifică campania de vaccinare împotriva COVID-19, cofetarul specialist Cocoatree susține, de asemenea, că beneficiile naturale pentru ciocolată sunt un fel de „vaccin” împotriva propriilor condiții.

„Este un simbol al speranței și de aceea am decis să creez vaccinul (cu ciocolată)”, a declarat fondatorul companiei Genevieve Trepant.

Cocoatree, cu sediul în Lonzee, un sat aflat la aproximativ 45 de kilometri sud de Bruxelles, și-a numit seringile de ciocolată „L'Atch'a Azteka”, o combinație a sunetului unui strănut și a consumatorilor de ciocolată antici, aztecii.

„Un vaccin cu ciocolată are un număr mare de efecte pozitive”, a adăugat Trepant. "Este un antidepresiv. Are magneziu. Ciocolata are multe avantaje, după cum se știe, și, mai presus de toate, stimulează moralul trupelor".

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.