Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După incidentul cu aeronava cu militari americani, aeroportul Băneasa este BLOCAT, nu se mai zboară: Avioanele au fost redirecționate la Otopeni,

avion baneasa

Mai multe avioane care urmau să aterizeze vineri după-amiază la Băneasa au fost redirecționate la Otopeni, din cauza incidentului aviatic, potrivit boardingPass.ro.

„Mai multe avioane care urmau să aterizeze în această după-amiază la Băneasa au fost redirecționate la Otopeni din cauza faptului că pista aeroportului Băneasa este încă indisponibilă din cauza Boeingului 767 Omni Air care a rămas pe aceasta după ce trenul de aterizare principal de pe partea strângă a avionului a cedat la aterizare”, se arată pe site-ul boardingPass.ro.

Citește și: SURSE Cine l-ar putea înlocui pe Liviu Vasilescu la șefia Poliției Române

Conforkm aceleiași surse, Boeing-ul 767-300ER Omni Air implicat în incidentul aviatic de vineri este încă pe pista aeroportului Băneasa.

„Compania americană Omni Air are la București de câteva săptămâni un Boeing 767-300ER de rezervă, însă acesta nu poate decolaspre SUA deoarece pista este blocată”, adaugă sursa citată.

Citește și: Cozmin Gușă – jocul și mizele reale ale moțiunii: PNL și PSD vor forma, după alegeri, un Guvern de criză

Un avion care făcea o cursă specială a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Băneasa. În avion erau 84 de pasageri care au fost evacuaţi în siguranţă.

„Un avion care făcea o cursă cu regim special, la aterizare a avut probleme cu trenul principal, aşa că a blocat pista. Au fost 84 de pasageri evacuaţi în siguranţă. Echipajele de pompieri şi ambulanţa au fost prezente, nu a fost nevoie de intervenţie. Acum investighează cei de la AIAS (Autoritatea de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile)”, a declarat Valentin Iordache, purtător de cuvânt CNAB (Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti).

Citește și: EXCLUSIV Erupe un nou scandal în Poliție! Dumitru Coarnă îl desființează pe un celebru șef: Spor de 50% prin fals și uz de fals .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.