Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După incidentul Naomi Osaka, Rafael Nadal consideră că jucătorii trebuie să fie 'pregătiţi' pentru a face faţă insultelor

wtatennis.com
naomi osaka

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal şi-a exprimat, luni, empatia faţă de japoneza Naomi Osaka, care a clacat în plin meci la Indian Wells după ce a fost insultată de un spectator, apreciind că jucătorii ar trebui să fie "pregătiţi" pentru a face faţă acestui tip de comportament, relatează AFP, citat de Agerpres.

"Răspunsul uşor pentru mine ar fi să spun 'Mă simt prost în legătură cu ce s-a întâmplat, pentru că aşa ceva nu trebuia să se întâmple niciodată'", a declarat jucătorul spaniol după victoria din turul 3 al turneului californian în faţa lui Daniel Evans (7-5, 6-3).

"Dar, în lumea reală se întâmplă ca spectatorii să lanseze insulte sau să fie ostili", a adăugat deţinătorul recordului de titluri de Mare Şlem (21). "Chiar dacă este greu de înţeles, trebuie să fim pregătiţi pentru asta, nu?", a continuat Nadal.

"Trebuie să ştim să rezistăm la acest gen de probleme, care se întâmplă atunci când suntem în faţa publicului", a subliniat Nadal.

"Eu înţeleg că Naomi a suferit mult din cauza problemelor de sănătate mentală. Tot ce îi doresc, este să se refacă. Dar în viaţă, nimic nu este perfect. Trebuie să fim pregătiţi să facem faţă adversităţii", a concluzionat jucătorul spaniol.

Naomi Osaka a izbucnit în lacrimi în primul set al partidei cu rusoaica Veronika Kudermetova (0-6, 4-6), din turul secund al turneului de la Indian Wells, când o persoană din public a insultat-o.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.