Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Lia Olguța Vasilescu și Orban, Tiberiu Urdăreanu mai toarnă un politician: Cine e victima

urdareanu uti

Tiberiu Urdăreanu e omul cheie al DNA în mai multe dosare penale! Vizat el însuși de diferite anchete ale DNA, afaceristul s-a pus pe turnat. Primul a fost Gheorghe Nichita, fostul primar la Iașiului. Ludovic Orban și Lia Olguța Vasilescu sunt alte victime celebre ale denunțurilor sale. O altă victimă este fostul ministru al Energiei, Constantin Niță. Informația a oferit-o chiar Elena Udrea. Ea a declarat că nu cunoaște foarte bine cazul lui Tiberiu Urdăreanu, dar că, fiind în ipostaza de a pierde tot ce a strâns până acum și de a merge la pușcărie, acesta s-a dat victimă și a început să toarne politicieni și să rămână și cu banii și în libertate.

"Eu nu cunosc foarte bine cazul, dar avem un om de afaceri care a avut afaceri cu toate partidele care au fost a guvernarea locală, și care acum, fiind în situația de a merge la pușcărie, s-a gândit să se facă victimă și să dea vina pe politicieni. Mă refer la domnul Urdăreanu.

Citește și: Profesoara porno din Iași lovește din nou: E iar activă / VIDEO 18+

Politicianul are niste obligații, motiv pentru care intră în relații dubioase, cu oameni de afaceri. Dar oamenii de afaceri și-au făcut averile pe asemenea relații, și când trebuie să dea socoteală, ei încep să toarne informații vrute și nevrute și să rămână și cu banii și în libertate. De aceea, prin acea inițiativă de care am vorbit, susțin ca toți cei care fac denunțuri, să dea banii înapoi. Eu nu am văzut politician cu iacht, cu avion, cu asemenea lucruri. Dar toți acești șmecheri care ar trebui să răspundă, toarnă repede politicieni și ramân și cu banii și în libertate.", a spus Elena Udrea.

Citește și: Patronul unei firme de taxi din București și-a jucat angajații la barbut

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.