Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După modelul lui Sebastian Ghiță, a dispărut și Bogdan Diaconu

Liderul contestat al PRU, Bogdan Diaconu, este dat dispărut de colegii de partid de care se ascunde în urma moțiunii prin care i s-a cerut demisia, document susținut de majoritatea Biroului Permanent Național.  Liderii PRU l-au criticat de asemenea pe Diaconu pentru scenele din filmulețul din noaptea alegerilor în care cânta alături de Sebastian Ghiță, arătând că a făcut partidul de râs.

Ca urmare, ieri, liderul organizației Gorj, Rudi Bugă, i-a atacat la scenă deschisă în presa locală pe Bogdan Diaconu și pe Sebastian Ghiță, spunând că și-au bătut joc de partid. Mai mult, Diaconu nici nu mai este comunicatorul PRU, vicepreședintele Vasile Vlașin preluând ieri inițiativa de a reacționa la proiectul de autonomie al Ținutului Secuiesc publicat în Monitorul Oficial.

Iată ce spune comunicatul PRU transmis de Vasile Vlașin: ”Inițiativa autonomiei teritoriale maghiare a fost lansată intenționat într-un moment de dezbinare al societății românești

Partidul România Unită atrage atenția că inițiativa cetățenească susținută de Laszlo Tokes privind autonomia așa zisului Ținut Secuiesc a fost lansată intenționat și provocator exact într-un moment de dezbinare al societății românești, când serviciile secrete, dar și clasa politică aflată la putere, sunt contestate puternic.

Intenția inițiatorilor acestui demers anti-constituțional de desființare a statului unitar național român este aceea de a profita de scandalurile interne din România pentru a impune o agendă veche a revizioniștilor maghiari la care nu au renunțat niciodată și care este sprijinită puternic de Ungaria.

Partidul România Unită solicită autorităților statului român să lase deoparte certurile interne și să fie mai atente la atacurile împotriva stabilității și integrității teritoriale a statului român. Conflictul româno-român este transformat de această dată într-o oportunitate periculoasă de către inamicii României care nu văd cu ochi buni împlinirea, anul viitor, a centenarului Marii Uniri și care își doresc răsturnarea ordinii constituționale a țării.

Într-un asemenea moment de recalibrare a forțelor geostrategice mondiale, România poate fi prinsă în menghină și împărțită la tarabă dacă nu își concentrează eforturile împotriva inamicilor reali. Mai mult ca niciodată, avem nevoie de unitate și de determinare pentru a ne lupta cu forțele anti-românești care doresc să profite de starea de nesiguranță din politica românească pentru a arunca în aer România”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.