Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După o absență de 10 ani, Alain Delon se întoarce pe marile ecrane: Ce rol va interpreta celebrul actor

Unifrance
alain delon

După 10 ani de absenţă de pe marile ecrane şi după ce a fost victima unui accident vascular cerebral, Alain Delon va juca propriul rol în primul lungmetraj al jurnalistului şi prezentatorului Michel Denisot, "Toute Ressemblance", scrie Le Figaro, potrivit news.ro.

Filmul va intra în cinematografele din Franţa din 27 noiembrie.

Alain Delon nu a mai apărut pe marele ecran din 2008, de la interpretarea personajului César din "Astérix aux Jeux Olympiques".

În acest film, el va fi invitatul unui celebru prezentator de ştiri, interpretat de Franck Dubosc. "Toute ressemblance" povesteşte formidabila ascensiune a acestuia, un jurnalist propulsat vedetă. Popularitatea sa şi audienţa mare vor stârni invidie, inclusiv la postul de televiziune unde lucrează.

Citește și: Klaus Iohannis o distruge pe Viorica Dăncilă! Acuzații grave

Fin cunoscător al mediului de televiziune, jurnalistul Michel Denisot, cu aproape 60 de ani de carieră, semnează cu acest prim film al său o satiră a jocurilor de putere, a manipulărilor din interiorul unui post de televiziune.

Michel Denisot a adunat o distribuţie formată din: Franck Dubosc, Denis Podalydès, Sylvie Testud, Jérôme Commandeur şi Caterina Murino, precum şi invitaţi: Joey Starr, Béatrice Dalle, Laurent Delahousse, Nikos Aliagas, Mouloud Achour.

În 2017, Michel Denisot i-a consacrat lui Delon în Vanity Fair - revistă lunară unde este director - un editorial. El a scris: "Da, putem iubi un actor pentru filmele sale, dar iubim un actor pentru ceea ce este, pentru că este".

Un simbol al industriei cinematografice europene, Alain Delon a jucat în peste 80 de filme, sub îndrumarea unora ca Michelangelo Antonioni, Luchino Visconti, Jean-Pierre Melville şi Jean-Luc Godard, şi alături de actori precum Romy Schneider, Jean Gabin, Yves Montand şi Lino Ventura.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.