Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După o viaţă în care a scotocit după droguri, Muha face o ultimă căutare: un stăpân

Un câine poliţist, din rasa Ciobănesc german, în vârstă de nouă ani, pregătit să găsească stupefiante, este oferit gratuit iubitorilor de animale de polițiștii de frontieră din Giurgiu, după ce s-a stabilit că Muha nu mai poate participa la misiuni, din cauza vârstei, potrivit mediafax.

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu susțin că Muha, o femelă din rasa Ciobănesc german, în vârstă de peste 9 ani, nu mai participă la misiuni din cauza vârstei și a unei boli.

Citește și: Ipoteză-bombă! Cine ar urma să fie viitorul președinte al României – Șah pentru Klaus Iohannis

Conducerea instituției a organizat trei licitații pentru vânzarea câinelui, la care însă nu s-a prezentat nimeni, așa că s-a decis ca Muha să fie oferit gratuit unui iubitor de animale.

„Datorită vârstei înaintate, conform certificatului sanitar veterinar eliberat de Centrul Medical Județean Giurgiu al M.A.I., acesta prezintă sindrom de hiporeflectivitate și nu mai poate participa la misiuni. (...) I.T.P.F. Giurgiu are dreptul de a scoate din funcțiune și a valorifica câinele de serviciu. În acest sens au fost organizate trei licitații publice cu strigare, la sediul I.T.P.F. Giurgiu, în datele de 17.05.2019, 03.06.2019 și 14.06.2019, licitații la care nu s-a prezentat nicio persoană. Urmare acestui fapt, acesta poate fi valorificat direct sau cedat cu titlu gratuit", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu.

Citește și: Lovitură în plin pentru Opoziție! Liviu Dragnea a câștigat

Cei care doresc să o ia acasă pe Muha sunt așteptați la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.