Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Paul Pogba un alt jucător important pleacă de la Manchester United: Mulţumim pentru cei opt ani din carieră pe care i-ai dedicat lui United

www.worldsoccer.com
manchester united

Mijlocaşul spaniol Juan Mata se desparte de clubul englez de fotbal Manchester United, urmându-le astfel francezului Paul Pogba şi englezului Jesse Lingard, care au părăsit gruparea din Premier League în această vară, după expirarea contractelor lor, informează Reuters, citat de Agerpres.

Mata, în vârstă de 34 ani, a sosit la United de la Chelsea Londra în ianuarie 2014 şi a disputat în total 285 de meciuri pentru echipa din Manchester, alături de care a câştigat Cupa Angliei, Cupa Ligii şi trofeul Europa League, pe parcursul celor opt sezoane petrecute pe Old Trafford.

Fotbalistul iberic a marcat 51 de goluri şi a oferit 47 de pase decisive în perioada petrecută la United, însă nu a reuşit să se ridice la nivelul pe care l-a arătat anterior în mod constant la Chelsea, unde devenise un jucător indispensabil în sistemul ofensiv al echipei londoneze.

"Mulţumim pentru cei opt ani din carieră pe care i-ai dedicat lui United, Juan. Toată lumea din club îţi urează toate cele bune pentru viitor", i-a transmis Manchester United printr-un comunicat postat pe site-ul oficial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.