Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După problemele lui Liviu Dragnea, CNAIR anunță că nu se va putea plăti taxa de pod

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că este posibil ca în această noapte, între orele 1:00 şi 4:00, plata rovinietei şi a taxei de pod să fie îngreunată sau chiar întreruptă din cauz aunor lucrări de mentenanţă.

Citește și: Vești proaste pentru Laura Codruţa Kovesi! Tudorel Toader: 'Merg personal la CCR, doamna premier m-a solicitat ca eu să susţin cele stabilite în sesizare'

"În data de 06.05.2018, intervalul orar 01:00 - 04:00, este posibil ca emiterea rovinietelor şi a peajelor să fie îngreunată/întreruptă ca urmare a unor lucrări de mentenanţă la sistemul informatic", precizează CNAIR.

Compania informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că "achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunăre de la Feteşti şi Cernavodă în data de 06.05.2018, se poate realiza pâna cel târziu ora 24:00 a zilei următoare".

De asemenea, mai precizează că "utilizatorii reţelei de drumuri naţionale care folosesc în data de 06.05.2018 infrastructura pentru care se aplică tariful de utilizare, pot achita rovinieta până cel târziu la ora 24:00 a zilei respective".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.