Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După SCANDALUL din Australia, Novak Djokovic s-ar fi vaccinat: Dezvăluirea, făcută de biograful său

BNovak Djokovic s-ar fi vaccinat. Campionul sârb s-ar fi răzgândit după cele întâmplate în Australia, potrivit biografului său, Daniel Muksch, anunță Mediafax.

Novak Djokovic ar fi fost vaccinat, potrivit biografului său Daniel Muksch, care a declarat acest lucru pentru postul austriac Servus TV, fără să aibă vreo confirmare oficială: „din ce am auzit în mediul lui, cred că s-a vaccinat. Poate că a contribuit finala de la Melbourne. Al 21-lea titlu de Grand Slam al lui Nadal l-a împins, nu există nicio îndoială”.

Campionul sârb, supărat după expulzarea sa din Australia, nu ar dori să facă publică deocamdată această veste. Dar politicile din ce în ce mai stricte privind permisele verzi și vaccinarea, care se extind și în Europa, reprezintă un stimulent în plus: Roland Garros se joacă între lunile mai și iunie, iar Wimbledon în iulie. Dacă vrea să-și păstreze vie speranța de a se răzbuna pe rivalul său, Djokovic nu-și poate permite să le rateze, scrie La Stampa.

Dacă, printre altele, data la care a fost depistat pozitiv pentru a doua oară este fiabilă - Der Spiegel a pus la îndoială certificatul -, perioada de acoperire ar expira între Paris și Wimbledon.

Potrivit lui Muksch, lui Novak nu i-a plăcut reacția exagerată a tatălui său, Srdjan, care, în timpul detenției sale la Hotelul Parl din Melbourne, a incitat la revoltă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.