Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După scandalul din ședința PNL, Ludovic Orban atacă PSD și apără Guvernul: 'Va efectua toate acele corecții astfel încât PNRR să fie aprobat'

Facebook
Ludovic Orban

Președintele PNL Ludovic Orban a spus că una dintre temele discutate astăzi în ședința BEX a fost subiectul PNRR, fără a aduce aminte de scandalul iscat de Robert Sighiartău „Guvernul este implicat în ducerea acestor negocieri cu Comisia Europeană și va efectua toate acele corecții, toate acele îmbunătățiri, toate acele modificări care sunt solicitate astfel încât PNRR să fie aprobat la nivelul UE”, a spus liderul PNL.

„Una dintre temele discuției a fost PNRR. Aici aș vrea să repet foarte clar pentru a elimina orice greșeală de percepție publică datorată campaniei de dezinformare dusă de PSD. PNRR nu numai că nu a fost respins, ci este în analiză și într-un proces continuu de adaptare, de îmbunătățire, astfel încât să corespundă exigențelor din regulamentul privitor la facilitatea PNRR și alte exigențe care sunt stabilite la nivelul Comisiei Europene. Guvernul este implicat în ducerea acestor negocieri cu Comisia Europeană și va efectua toate acele corecții, toate acele îmbunătățiri, toate acele modificări care sunt solicitate astfel încât PNRR să fie aprobat la nivelul UE. Sigur, că avem și noi puncte de vedere pe care le exprimăm și considerăm că trebuie să se țină cont”, a spus liderul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.