Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După SRI, încă un serviciu întră în vizorul Parlamentului. Se anunţă anchetă (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
plen parlament camera deputatilor

Precedentul audierii fostului ofiter SRI Daniel Dragomir a deschis „pârtia” nu doar pentru chemarea in fata comisiei parlamentare de control condusa de Claudiu Manda a zeci de nume grele, dar si a aplicarii aceleiasi „retete” si in cazul altor structuri, scrie jurnalistul Cătălin Tache, în ziarul "Naţional".

Vezi şi: Șeful Armatei Române, anunț îngrijorător pentru securitatea naţională: 'Situaţia se deteriorează'

"Dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, desi momentan sunt prinsi in „vartejul” audierilor din cazul Dragomir, parlamentarii din comisiile de specialitate deja au stabilit urmatoarea „tinta”, in persoana sefelui SPP, Lucian Pahontu. De fapt a activitatii serviciului, existand atat nenumarate suspiciuni si acuze la adresa activitatii manageriale derulate de catre actuala conducere, dar si anchete penale aflate in plina desfasurare", notează sursa citată.

Potrivit "Naţional", deja membrii comisiilor parlamentare care activeaza in domeniul securitatii nationale „se bat” pentru a prelua „cazul SPP – Pahontu”, juristii disputandu-si „jurisdictia” pentru acest serviciu.

Vezi şi: Ambasadorul SUA şi mai mulţi parlamentari americani, la discuţii cu premierul Tudose

"Desigur, exista si posibilitatea ca Lucian Pahontu sa nu mai ajunga in fata parlamentarilor. Si asta pentru ca, direct vizata de nenumaratele „operatiuni sub acoperire” dezvaluite in „National”, Administratia Prezidentiala face propriile verificari. Si atunci lucrurile s-ar putea simplifica mai mult, doar astfel Pahontu putand fi scapat printr-o „pensionare de onoare” de tirul „focului incrucisat” de intrebari ale senatorului Claudiu Manda si ale colegilor acestuia", mai scrie ziarul "Naţional".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.