Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Timișoara, un alt municipiu ar putea intra în carantină

Skynews
izolare carantina

Cu o incidență de 5,53 la mia de locuitori, orașul Bistrița ar putea intra în carantină, anunță, marți, Prefectura Bistrița-Năsăud.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a raportat, marți, o incidență de 5,53/1000 locuitori în municipiul Bistrița, scrie mediafax.ro.

Citește și: Scene fără precedent! Un polițist a fost tăiat cu cuțitul, după ce i-a cerut unei persoane să poarte mască de protecție

„Numărul cazurilor de infectări cu SARS-Cov-2 se apropie de un prag critic ce poate atrage în perioada imediat următoare instituirea carantinei zonale! Nerespectarea măsurilor individuale de protecție este factorul care stă la baza răspândirii cazurilor de îmbolnăviri. Comitetului Județean pentru Situații de Urgență îi revine responsabilitatea de a implementa măsurile legale care se impun pentru a contribui la limitarea răspândirii virusului pentru protejarea cetățenilor”, transmit reprezentanții Prefecturii Bistrița-Năsăud.

Potrivit sursei citate, măsurile de carantină zonală implică, printre altele, restricționarea circulației în afara municipiului.

Citește și: După atacul terorist de la Viena, Rareș Bogdan reacționează: Doamne ferește! Asta mai lipsea Europei

Și primarul din Timișoara, Dominic Fritz a anunțat că este puțin probabil să poată fi evitată carantinarea orașului, coeficientul de infectare fiind de aproape 6 la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.