Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Uber, un nou serviciu de taximetrie apare în București

Taxi_front_content

O nouă aplicaţie importantă urmează să se lanseze în Bucureşti. De acum încolo, va fi bătaie mare pe piaţa taximetriei. Aplicatia Taxify, detinuta de o companie estoniana, si-a anuntat lansarea la Bucuresti. Aceasta va functiona similar cu alte aplicatii de ridesharing din piata: te ajuta sa gasesti o masina in apropiere, pretul per kilometru este fix indiferent de distanta parcursa, potrivit anuntului facut de companie, iar plata se face direct in aplicatie, prin inregistrarea unui card de credit sau debit.

Citeşte şi: DOLIU la Manchester City înaintea meciului cu Steaua: Un fost fotbalist a fost ucis / VIDEO

Aplicatia de transport este disponibila pentru telefoane cu sisteme iOS sau Android. Odata instalata, aceasta poate fi folosita atat in Bucuresti, cat si in oricare din orasele din Europa sau din lume unde Taxify este prezent (Estonia, Cehia, Finlanda, Georgia, Letonia, Lituania, Serbia, Olanda si altele). Tariful pentru Romania este: 1,45 lei pornirea, 1,45 de lei pe kilomentru si 0,26 lei pe minut. La finalul cursei aplicatia iti calculeaza totalul.

Citeşte şi: Marian Godină dă noi detalii despre accidentul lui Șerban Huidu: Ce și-a adus aminte polițistul

"Romania este una dintre cele mai mari piete din Europa si vrem sa aducem un serviciu mai bun de transport pe aceasta piata - mai ieftin atat pentru clienti, cat si pentru soferi. Taxify nu este o companie de taxi. Taxify este o companie de tehnologie", a declarat Markus Vilig, CEO Taxify, conform startupcafe.ro. Compania va functiona similar altor companii de ridesharing prezente in piata din Romania, cum ar fi Uber, adica se adreseaza atat celor care au nevoie de servicii de taxi cat si celor care vor sa ofere aceste servicii, soferilor care vor sa colaboreze cu Taxify.

Citește și: SUA au lansat o nouă SUPER-ARMĂ / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.