DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

După un AVC ischemic, nu mai putea să meargă. Recuperarea medicală efectuată la Spitalul Sfântul Sava, a repus-o pe picioare

Spitalul Sfântul Sava
Spitalul Sfantul Sava refacere fizioterapie kinetoterapie

Și-a adus mama la spital, după un accident vascular cerebral ischemic. Nu mai putea să meargă și era dependentă de prezența cuiva, în permanență. La Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava, din Pantelimon, a urmat programe complexe de recuperare medicală, în regim de internare, cu mai multe proceduri de fizioterapie, kinetoterapie și masaj terapeutic pe zi. La externare, pacienta putea să meargă fără ajutor, și-a redobândit echilibrul, i-a crescut rezistența la efort și a devenit independentă.

Mulțumesc doamnei manager Alina Ion pentru seriozitate, promptitudine și consecvență. Aparatura performantă pe care o dețineți, personalul bine pregătit de la fizioterapie și kinetoterapie, de asemenea, merită multe cuvinte de laudă și apreciere. Multe mulțumiri și doamnei doctor Florea Alexandra pentru amabilitatea și atenția cu care a tratat-o pe mama mea”. Scrisoarea de mulțumire a fiicei pacientei conține, în final, și o inimioară, desenată cu sufletul.

content-image

Aceste mulțumiri, aduse de membrii familiilor pacienților Spitalului Sfântul Sava valorează mai mult decât orice pentru personalul care își dedică zile și nopți pentru ca persoanele pe care le au în îngrijire să evolueze în bine, să dobândească o stare optimă de confort fizic și psihic, să redevină optimiste și încrezătoare că se vor reîntoarce în familie pe propriile picioare.

În recuperare medicală, specialiștii recomandă regimul cu internare deoarece, pentru pacienți, este mult mai bine să rămână la o temperatură ambiantă constantă între proceduri și să nu ajungă în sala de recuperare medicală obosiți de pe drum. În spital, efortul este canalizat spre exercițiile fizice de recuperare, fără a pierde energie pentru transportul pacienților de la domiciliu la sala de kinetoterapie și fără a avea timpi morți în săli de așteptare. Imediat după proceduri, pacienții sunt transferați în saloane, la odihnă, în condiții excelente, după câteva ore, urmând alte tratamente.

content-image

Spitalul Sfântul Sava funcționează de patru ani, în Pantelimon, Ilfov, cu cele mai bune rezultate dovedite în recuperare medicală, primind recomandări de la medicii chirurgi ai celor mai mari spitale din România.

Centrul deține peste 100 de echipamente medicale de ultimă generație, o ambulanță tip C, cu echipamente de resuscitare și terapie intensivă. Echipamentele inovative ale Spitalului Sfântul Sava, cele mai multe fiind aduse în premieră în țara noastră, permit efectuarea recuperării medicale pasive, fără niciun efort fizic din partea pacientului aflat încă în ATI, chiar după 48 de ore de la orice intervenție chirurgicală. Această recuperare medicală timpurie dă șanse mari de succes în refacerea pacientului, mai ales în cazuri grave, precum accidentele vascular cerebrale.

Capacitatea spitalului este de 118 pacienți, din care 18 paturi sunt dotate cu monitoare tip ATI, toate saloanele având acces la instalația de oxigen medicinal. Pentru maximum 118 pacienți internați, lucrează 40 de specialiști în kinetoterapie și fizioterapie, plus alte zeci de medici, asistenți medicali și infirmieri, ceea ce relevă atenția și dedicarea pentru fiecare pacient în parte.

Spitalul Sfântul Sava, din Pantelimon, Ilfov, face internări pentru orice tip de recuperare medicală sau îngrijiri paliative în saloane cu 2 sau 3 paturi. Fiecare salon are baie proprie, adaptată nevoilor pacienților cu deficiențe majore locomotorii și este supravegheat video din camerele de gardă, astfel încât, în orice moment, pacienții aflați în dificultate sau care au nevoie de ajutor, să fie observați și sprijiniți.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.