Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După un periplu de opt zile în Rusia, Tucker Carlson se îndreaptă spre o altă parte a continentului european: Serbia

Twitter
Tucker Carlson

După un periplu de opt zile la Moscova - pe care fostul prezentator al postului Fox News Tucker Carlson l-a descris ca fiind un oraş "mult mai frumos decât orice oraş" din SUA - el se va îndrepta către o altă parte a continentului european: Serbia, scrie POLITICO.

Fostul prezentator de la Fox News "plănuieşte să vină în Serbia la mijlocul anului 2024", a anunţat premierul de la Belgrad, Ana Brnabić, care a împărţit scena cu Carlson la World Government Summit din Dubai la începutul acestei săptămâni.

"El ştie multe despre Serbia şi a spus că intenţionează să vină în Serbia la mijlocul anului 2024 şi că îl respectă extrem de mult pe preşedintele (sârb) Aleksandar Vučić", a declarat Brnabić săptămâna aceasta. "Şi i-am spus că aştept cu nerăbdare să-l văd", a relatat ea.

Premierul sârb a adăugat că l-a "felicitat" pe Carlson pentru "curajul său de a face un interviu cu adevărat fenomenal" cu preşedintele rus Vladimir Putin, sfidând "cenzura".

Putin, primul interviu cu un jurnalist occidental de la începutul războiului

Discuţia de două ore pe care Carlson a avut-o cu Putin la începutul acestei luni a fost primul interviu pe care liderul de la Kremlin l-a acordat unui jurnalist occidental de la invazia pe scară largă a Moscovei în Ucraina în februarie 2022.

Comentatorul american a fost criticat pe scară largă pentru că nu i-a pus lui Putin întrebări despre atrocităţile Moscovei în Ucraina sau despre reducerea la tăcere a oponenţilor liderului rus.

Nu a fost prima dată când Carlson s-a aliat cu un lider european controversat. În 2021, el şi-a difuzat emisiunea de la Budapesta, luându-i un interviu premierului ungar Viktor Orbán şi urcându-se într-un elicopter militar pentru a inspecta un gard de frontieră. El s-a întors în capitala ungară în 2023, unde a avut o scurtă întâlnire cu preşedintele sârb Vučić.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.