Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După victoriile de la echipa națională, Marius Copil a fost învins de cehul Vit Kopriva, în prima rundă a turneului challenger Trofeul Ţiriac-Năstase

Marius Copil

Tenismanul român Marius Copil a fost învins de cehul Vit Kopriva cu 6-4, 6-4, marţi, în prima rundă a turneului challenger Trofeul Ţiriac-Năstase, dotat cu premii totale de 44.820 de euro, care are loc la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

Copil (30 ani, 248 ATP), care a obţinut în weekend două victorii la simplu în faţa unor adversari mai bine cotaţi în ierarhia mondială, în meciul cu Portugalia, din Cupa Davis, punând umărul şi în succesul de la dublu, alături de Horia Tecău, s-a înclinat după o oră şi 39 de minute, conform agerpres.ro

Kopriva (24 ani, 199 ATP), cap de serie numărul şapte, a reuşit un break la 3-2 în primul set, dar Copil şi-a recuperat imediat serviciul. Cehul a făcut diferenţa în ultimul ghem al setului, făcând un nou break. În actul secund, cehul a condus cu 3-0, dar Copil a revenit şi a egalat, 3-3, dar a cedat din nou în ghemul al zecelea, pe propriul serviciu.

Vit Kopriva a reuşit 6 aşi şi a făcut 2 duble greşeli, încheind cu procentaje mai bune decât Copil la ambele servicii. Copil a avut 3 aşi, dar a făcut 4 duble greşeli.

În optimi, Kopriva îl va înfrunta pe slovacul Filip Horansky, victorios şi el în faţa unui român, Nicolae Frunză, cu 7-6 (3), 6-4.

Şi Filip Jianu a fost învins în primul tur, cu 6-4, 6-3 de Dragoş Nicolae Mădăraş (Suedia).

România va avea un reprezentant în optimile de finală, pe învingătorul meciului dintre tinerii Nicholas David Ionel - Ştefan Paloşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.