Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După zecile de mii de morți, Londra anunță o nouă schemă de testare

UK Marea Britanie

Schema de testare pentru coronavirus în Marea Britanie va fi deschisă unui grup mult mai larg de oameni, între care cei cu vârsta peste 65 de ani cu simptome şi toate persoanele aflate în case de îngrijire, a declarat marţi ministrul sănătăţii Matt Hancock.

"Oricine lucrează sau locuieşte într-o casă de îngrijire va putea avea acces la un test indiferent dacă are sau nu simptome", a spus ministrul, citat de Reuters. 'Sunt hotărât să fac tot ce pot pentru a-i proteja pe cei mai vulnerabili", a adăugat el, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Suceava are de cinci ori mai mulți bolnavi cu noul coronavirus decât Oradea. Motivul este metoda de testare prin polling

Hancock a spus, de asemenea, că guvernul este pe cale de a-şi îndeplini obiectivul de 100.000 de teste pe zi până la sfârşitul lunii, iar până la sfârşitul săptămânii numărul de kituri de testare la domiciliu disponibile pe zi ar urma să se ridice la 25.000, de la 5.000.

Bilanţul oficial total al infectărilor este în Marea Britanie de 161.145, iar al deceselor provocate de COVID-19 este de 21.678, după cum a anunţat marţi ministrul britanic al sănătăţii. Alte câteva mii de decese, dar care nu sunt contabilizate la cifrele oficiale, sunt în căminele de bătrâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.