Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Duran Duran anunţă un nou proiect muzical şi participarea lui Andy Taylor, bolnav de cancer

Agerpres - Reuters
Anniversary Duran Duran

Trupa britanică Duran Duran se va reuni cu fostul chitarist Andy Taylor, bolnav de cancer, pentru un nou proiect muzical programat să fie lansat în acest an, potrivit news.ro.

În noiembrie, la o ceremonie din Los Angeles, Simon Le Bon, liderul grupului, a citit o scrisoare a lui Andy Taylor în care explica că a fost diagnosticat în 2018 cu cancer de prostată metastatic în stadiul 4. Andy Taylor, 62 de ani, însă , se va alătura grupului „pentru câteva melodii”.

„Duran Duran este încântată să confirme că un nou proiect muzical este în derulare, cu o lansare planificată mai târziu în acest an”, a scris trupa pe Twitter.

„Noile înregistrări vor prezenta familia extinsă Duran Duran şi prietenii vechi şi noi, inclusiv pe fostul nostru membru Andy Taylor, care ni se va alătura la chitară pentru câteva melodii”.

Grupul, format în 1978 în Birmingham, în centrul Angliei, a rupt legăturile cu Andy Taylor în 2006. Duran Duran s-a bucurat de un succes uriaş în anii 1980, cu melodii precum „Rio”, „Wild Boys” şi „A View To A Kill”. Grupul a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, panteonul american al muzicii rock şi populare, în noiembrie anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.