Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DURERE fără margini: A fost găsit și băiatul de 12 ani înecat în Mureş, la o zi după ce cadavrul tatălui său a fost descoperit de pompieri

pompieri smurd inecat

Băiatul de 12 ani, care a fost dat dispărut pe malul râului Mureş împreună cu tatăl său, a fost găsit înecat în cursul de apă, vineri, la circa 150 de metri în aval de zona în care poliţiştii au identificat hainele şi telefonul mobil al celor doi, a informat IPJ Hunedoara.

Tatăl copilului, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit şi el înecat, joi, în râul Mureş, după ce poliţiştii şi scafandrii i-au căutat în apropierea comunei Burjuc, într-o zonă cunoscută de localnici sub numele de "La insulă".

Citește și: TRAGEDIE Bărbatul dat dispărut împreună cu fiul său a fost găsit înecat: Cadavrul copilului este în continuare căutat

Potrivit IPJ Hunedoara, pe malul Mureşului au fost găsite joi articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, alimente şi un telefon mobil despre care s-a stabilit că aparţin bărbatului şi fiului său, din comuna Burjuc.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ilia şi angajaţi ai Primăriei Burjuc, care, împreună cu mai mulţi pompieri militari din cadrul ISU Hunedoara şi cu scafandrii din cadrul ISU Sibiu, au început căutările în vederea găsirii celor două persoane.

În activităţile de căutare au fost folosiţi şi câinii de urmă.

În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului, a precizat IPJ Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.