Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DURERE fără margini: o micuță artistă, de doar 10 ani, s-a stins din viață

Doliu de Paști în familia micuței artiste din Rovinari, intrată în comă înainte de sărbători, din cauza unei encefalite acute. Ana Maria Gheorghițoaia avea numai 10 ani. Micuța era extrem de talentată, luase mai multe premii la concursuri și filmase primul videoclip cu o televiziune locală.

Citește și: VIDEO - Incendiu de PROPORŢII la Trump Tower: Mai multe victime, printre ele chiar şi pompieri

Ana Maria Gheorghițoaia a început să se simtă rău înainte de Sărbători, iar părinții au dus-o la medicul de familie care i-a prescris un tratament pentru viroză respiratorie, potrivit Pandurul.ro.

Părinții au dus-o acasă și i-au dat tratamentul prescris de medicul de familie numai că, micuța Ana Maria s-a simțit din ce în ce mai rău.

Pe 2 aprilie, părinții au dus-o pe fetiță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Rovinari. De acolo, Ana Maria Gheorghițoaia a fost transferată la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

"Era confuză. Au chemat infecționistul, au chemat neurologul. A fost dusă pe ATI, a făcut convulsii tonico-clonice, cu febră 39, și după aceea s-a stabilit să fie transferată la București, la 'Marie Curie'. Am înțeles că, deocamdată, starea este staționară. Este tot în comă, dar foarte multe nu știm. A fost o suspiciune de encefalită, cu lichid clar. Ulterior s-a stabilit că este o encefalită acută", a precizat joi pentru pandurul.ro, dr. Larisa Panduru, medic în cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj.

Micuța a fost transferată la spitalul Marie Curie din București, unde s-a stins din viață sâmbătă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.