Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DURERE pe stadionul Dinamo: Trupul lui Patrick Ekeng a fost depus pe teren

Toată suflarea dinamovistă îi va aduce un ultim omagiu lui Patrick Ekeng pe stadionul unde și-a pierdut viața în tricoul alb-roșu. E durere mare pe stadionul Dinamo. Lotul lui Dinamo şi conducerea clubului sunt prezente la stadion. Soția și mama fotbalistului asistă la slujba religioasă, iar sute de fani sunt în tribune. La intrarea pe stadion a cortegiului funerar, toți cei prezenți au aplaudat minute în șir.

”13 mai 2016 este ziua în care ne despărțim în Ștefan cel Mare de regretatul fotbalist dinamovist Patrick Ekeng, pe stadionul unde și-a pierdut viața în tricoul alb-roșu.

Citește și: Cele mai populare nume în Europa: Cum figurează România / FOTO

FC Dinamo București, familia EKENG și suporterii, echipa, antrenorii, copiii și juniorii, foștii fotbaliști ai clubului și susținătorii din București și din toată țara îi vor aduce un ultim omagiu lui pe stadionul DINAMO.

Înmormântarea va avea loc, zilele următoare, la Yaounde (Camerun), unde PATRICK EKENG s-a născut în urmă cu 26 de ani, pe 26 martie 1990.

Numărul 14 a fost retras pentru totdeauna de la Dinamo.”, potrivit fcdinamo.ro.

Citește și: Sfântul Gheorghe a fost interzis într-o țară importantă

Patrick Ekeng, fostul fotbalist al lui Dinamo, a murit vineri, 6 mai, după ce în timpul meciului cu Viitorul s-a prăbuşit pe teren, în urma unor probleme cu inima.

Sicriul a fost depus pe o scenă instalată pe teren, la câțiva metri de locul în care în urmă cu o săptămână, în minutul 70 al partidei cu FC Viitorul, fotbalistul s-a prăbușit pe gazon suferind un stop cardio-respirator. Sicriul învelit cu un steag alb-roșu cu sigla clubului Dinamo și drapelul Camerunului, iar în față a fost așezată o coroană pe care era scris cu flori numărul 14, purtat de jucător la Dinamo.

Citește și: Marele SECRET s-a aflat: Ce se află în interiorul unei piramide / VIDEO

Îmbrăcați în negru și cu ochii în lacrimi, jucătorii din lotul condus de Mircea Rednic au trecut prin fața sicriului și au transmis condoleanțe familiei fostului lor coleg.

Doi preoți catolici au oficiat o slujbă de aproximativ 15 minute, în limbile franceză și română.

La ceremonie a fost prezent și vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Robert Pongracz, care a depus o coroană de flori din partea LPF.

Citește și: Embrionii umani se dezvoltă mai repede in vitro

Fanii au afișat mai multe bannere, atât la intrarea în Stadionul Dinamo, cât și în interior. Printre acestea se numără: 'Încă un câine a părăsit prematur haita / Peste durere pierderii să treceți sfidând soarta', 'Un gol în inima noastră', 'fotbaliști decedați, soldați asasinați, voi ce guvernați?', 'Este dezarmant să auzim întruna că medicii salvează, dar nu întotdeauna', 'O alta zi tristă în fotbalul mizer / Odihnește-te în pace câine rebel', 'Toți câinii merg în rai', 'Bon voyage, Patrick', iar în Peluza 'Cătălin Hîldan', locul galeriei dinamoviste, a fost arborat un steag negru. De altfel, de jur împrejurul terenului au fost arborate eșarfe de culoare neagră. De asemenea, pe tabela de marcaj a arenei a fost afișat un portret al lui Patrick Ekeng alături de numărul 14 pe care l-a purtat pe tricou și mesajul 'Patrick Ekeng — câine și după moarte'. De asemenea, pe tabelă au rulate imagini cu Patrick Ekeng și golul marcat de acesta în semifinala cu Steaua din Cupa României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.