Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dusan Uhrin, antrenor Dinamo: 'Am avut un meci foarte dificil cu UTA Arad'

www.jurnalistii.ro
Dinamo

Dusan Uhrin a recunoscut că Dinamo a avut viață grea la Arad, cu UTA, în 16-imile Cupei României. Antrenorul bucureștenilor nu se aștepta să aibă parte de o partidă atât de dificilă, ținând cont de faptul că a trimis în primul ”11” cei mai buni jucători, anunță MEDIAFAX.

”Am vrut să câştigăm acest meci, pentru că era în obiectivul nostru. A fost un meci foarte dificil. Arad a jucat bine, au luptat, terenul nu a fost aşa de bun pentru noi, pentru că nu obişnuim să jucăm pe teren sintetic. Sunt fericit că au fost mulţi suporteri şi a fost o atmosferă frumoasă.

Citește și: Ministrul Transporturilor îi răspunde lui Dan Barna cu un video de pe autostradă: V-a fost frică să intrați?

Sincer, nu am pierdut niciodată la Arad. E bine pentru mine, dar şi pentru noi, pentru că a fost foarte dificil”, a spus Dusan Uhrin la finalul partidei UTA Arad – Dinamo, încheiată cu victoria bucureștenilor, 3-1. Dinamo a deschis scorul încă din minutul 13, prin Moldoveanu, dar gazdele au revenit repede. După 6 numai minute au restabilit egalitatea, 1-1, prin Moise. Celelalte reușite au venit în partea secundă. Bucureștenii au punctat prin Nistor, minutul 58, și Neicuțescu, minutul 82, și s-au califiticat în 8-imile Cupei României.

Echipele:

UTA: Bolboașă – Andr. Rus, Fl. Ilie, Melinte, Tomozei – Dam. Isac (Vulturar 90+4′), R. Moise, Lorenzi, Oct. Ursu (Oroian 90+2′) – Cip. Rus (cpt.)(Al. Ioniță 66′), Buhăcianu

Rezerve neuliztate: Fl. Iacob – Hrezdac, Miculescu, Şeroni, Al. Ioniţă

Antrenor: Laszlo Balint

Dinamo: Straton – D. Ciobotariu, Puljic, Mih. Popescu, Laur. Corbu – Al. Răuţă (Bru Kevin 79′), I. Filip, D. Nistor (cpt.) – Sorescu, Montini (Neicuţescu 55′), Rob. Moldoveanu (Gabriel Moura 63′)

Rezerve neutilizate: Piscitelli – Klimavicius, Ric. Grigore, Brito

Antrenor: Dusan Uhrin Jr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.