Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dusan Uhrin, înainte de meciul cu Sepsi: Trebuie să fim încrezători, suntem aici să obţinem victorii, suntem aici pentru fanii noştri

Dușan Uhrin

Tehnicianul Dusan Uhrin a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că pentru Dinamo fiecare meci este greu, în timp ce Alex Răuţă a afirmat că partida cu Sepsi este mai mult decât o finală pentru dinamovişti, conform news.ro.

"Fiecare meci e greu pentru noi, Sepsi are jucători buni, atacanţi buni, trebuie să fim concentraţi. Trebuie să fim încrezători. Sepsi joacă un fotbal bun şi au câştigat în ultima vreme. Noi trebuie să avem încredere să câştigăm meciuri, suntem aici să obţinem victorii, suntem aici pentru fanii noştri. Nu ştiu prea multe despre echipele dsja retrogradate, dar pentru noi va fi foarte greu şi la baraj, echipele din liga secundă sunt încrezătoare", a declarat Uhrin.

Pentru Alex Răuţă, meciul de duminică, cu Sepsi, este mai mult decât o finală. "Dacă vom câştiga putem spera la salvarea directă. Dacă vom începe mâine cu dreptul, cred că avem şanse bune să ne salvăm. Toate meciurile noastre sunt de 6 puncte, cred că cu Sepsi va fi un meci disputat. La Dinamo niciodată nu e linişte, dar trebuie să ne vedem de jocul nostru, să nu ne mai uităm în curtea altora. Cred că 80-90 la sută e tot lotul valid şi vom aborda altfel meciul. Cred că ar fi o a doua minune dacă ne-am salva, prima am reuşit-o anul trecut. Este greu să faci o echipă când schimbi într-un sezon 4-5 antrenori şi 53 de jucători. Nu ne uităm la echipe de liga doua, nu vreau să mă uit în jos, ci doar în sus. Sper să ne salvăm direct şi să nu ajungem la baraj. Suntem un lot bun, practic ne jucăm cariera fiecare şi trebuie să salvăm echipa. Nu ar fi o ruşine să jucăm la baraj, dar eu sunt optimist. Nu este uşor să tot schimbi antrenori şi jucători, dar acum nu mai dăm timpul înapoi, trebuie să dăm maxim".

Meciul Dinamo - Sepsi, din etapa a doua a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor, are loc duminică, de la ora 16.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.