Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dusan Uhrin Jr. despre situația de la Dinamo: 'Încă avem teoretic o şansă la play-off, mică'

Dușan Uhrin

Tehnicianul Dusan Uhrin Jr. a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că pentru el este foarte dificil să muncească în actuala situaţie a FC Dinamo, dar încearcă să ajute pe toată lumea şi consideră că dinamoviştii mai au şanse la play-off, chiar dacă sunt mici şi teoretice, potrivit news.ro.

“Am venit la Dinamo când era într-o situaţie foarte dificilă, acum este mai bine, dar nu suficient. Încercăm să facem tot e putem mai bine. Nu am ştiut situaţia, dar nu vreau să discut, pentru că vreau să mă concentrez. O situaţie foarte dificiilă. Încă avem teoretic o şansă la play-off, mică. Trebuie să câştigăm aproape fiecare meci şi vom vedea ce va fi. Pentru mine este foarte dificil să muncesc astfel, dar încerc să ajut pe toată lumea. E foarte dificil şi pentru mine. Mă concentrez total asupra activităţii mele, pentru că dacă m-aş concentra pe alte lucruri aş fi într-o situaţie foarte dificilă psihic. Ştiu că clubul vrea să împrumute bani, am încercat să ajut”, a spus Uhrin.

Citește și: Efect neașteptat al Brexit: lovitură de baros pentru Dacian Cioloș

Dusan Uhrin speră ca Dinamo să achiziţioneze un atacant zilele următoare. “Am găsit un atacant dar nu am făcut transferul, sper ca poate în câteva zile îl vom face, dar nu ştiu. Acum îi avem doar pe Popa şi Perovic şi este important pentru mine să am cel puţin patru. Dacă vreau să joc ofensiv trebuie să am mai mulţi jucători de atac. Montini nu ştiu când va fi pregătit să joace, nu s-a pregătit până acum şi este o situaţie dificilă, dar este ok, pentru acest joc suntem pregătiţi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.