Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat. Sotia lui Remus Truica spune tot

truica

Irina, sotia milionarului Remus Truica, spune ca sotul ei, cu care este in divort, nu i-a dat un leu din creditul de trei milioane pe care l-au luat impreuna de la banca.

Milionarul, care este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, a luat impreuna cu Irina un imprumut de trei milioane de euro, insa a “uitat” sa-l returneze, motiv pentru care banca a cerut executarea silita impotriva celor doi. Sotia acestuia a contestat masura in instanta si a sustinut ca banii respectivi au fost folositi exclusiv de sotul ei.

Contestatoarea a mai aratat ca in realitate, de creditele acordate s-a folosit numai sotul sau, si numai pentru nevoile sale personale. Creditele nu au fost niciodata utilizate pentru a satisface nevoile contestatoarei sau ale celor două minore rezultate din casatorie”, se arata in motivarea instantei care a respins cererea.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, Remus Truica este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, abuz in serviciu, instigare la abuz in serviciu penal si complicitate la spalare de bani, iar Irina Truica de constituire a unui grup infracțional organizat, inselaciune si spalare de bani.

Conform DIICOT, la sfarsitul anului 2007, la nivelul conducerii executive a BRD a fost initiat si constituit un grup infracțional organizat in scopul acordarii de credite, cu incalcarea normelor de creditare, atat cele interne, cat si cele emise de BNR, unor persoane fizice si/sau societati comerciale, activitatea infractionala concretizandu-se in obtinerea unor importante sume de bani din savarsirea subsecventa a unor infractiuni de inselaciune. Si sotia sa este acuzata de ar Irina Truica de constituire a unui grup infracțional organizat, inselaciune si spalare de bani

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.