Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E bătrân, nu mai știe pe ce lume trăiește! Kadîrov îl torpilează pe Papa Francisc, după ce a acuzat că cecenii sunt prea cruzi:

www.thetimes.co.uk
ramzan kadirov

Liderul cecenilor îl torpilează pe Papa Francisc, după ce Suveranul Pontif a acuzat că cecenii sunt cei mai nemiloși luptători din Ucraina.

"Nu mă simt jignit de Papa, este prea bătrân pentru a mă supăra pe el", a afirmat liderul cecen Ramzan Kadîrov, într-un interviu acordat televiziunii ruse, preluat de agenția "Ria Novosti", revenind la declarațiile Suveranului Pontif despre cruzimea arătată de către ceceni și buriați în conflictul din Ucraina, scrie Rador.

Kadîrov spune că luptătorii sunt oameni buni, nu cruzi

"Luptatorii sunt cei mai buni oameni, pentru că se sacrifică pentru ceilalți, dar el nu poate înțelege asta. A trăi toată viața undeva într-o mănăstire sau nu știu unde și, după părerea mea, a uitat ce se întâmplă în lume, ce este viața", a spus Kadîrov.

Declarațiile lui Kadîrov vin după ce Papa Francisc a sugerat într-un interviu pentru revista catolică „America” publicat luni, că membrii forțelor sale armate care provin din regiunea budistă Buriatia şi din republica majoritar musulmană Cecenia au fost „cei mai cruzi” în timpul luptelor din Ucraina, a relatat The Guardian.

„În general, cei mai cruzi sunt poate cei care sunt din Rusia, dar nu sunt de tradiţie rusă, de pildă cecenii, buriaţii şi aşa mai departe”, a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.