Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eșecul referendumului îi revoltă și pe foștii pesediști - Se cere demisia lui Liviu Dragnea: 'Sunteți singurul vinovat'

Inquam Photos / George Calin
Liviu Dragnea

Sorin Ilieșiu, fost senator PSD, solicită demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, din toate funcțiile după ce referendumul din weekend a picat.

„Domnule Dragnea, sunteți vinovatul eșecului lamentabil al referendumului din zilele de 6 și 7 octombrie a.c. care a costat 163.700.000 lei noi, adică 35.130.000 de Euro. Vă solicităm să demisionați din fruntea PSD, a Camerei Deputaților și a Guvernului al cărui șef sunteți de fapt.

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române (B.O.R.) a motivat corect eșecul referendumului: oamenii au spus „E Referendumul Lui Dragnea, iar noi nu suntem de acord cu ce face Dragnea!”.

Dacă referendumul ar fi fost organizat de un om politic precum Corneliu Coposu, supranumit „președintele moral al românilor”, ar fi votat aproape toți cei drept de vot.

Operațiune MONSTRU - Descinderi în 12 județe și în București. Poliția a ANIHILAT o rețea de evazioniști

Purtătorul de cuvânt al B.O.R. a mai spus că întrebarea de pe buletinele de vot „Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament” a fost considerată o înșelătorie. Mulți oameni s-au întrebat: „Să fim de acord să se revizuiască Constituția României ca să scape Dragnea de dosare? De ce nu ne întreabă de familie? E o șmecherie!”

Domnule Dragnea, vă solicit demisia în numele a 99,9% dintre membri PSD care nu avem dosare penale și care chiar dacă le-am avea nu ne-am folosi de PSD, de Parlament și de Guvern ca să scăpăm de ele. Ne-am folosi doar de adevărul nevinovăției noastre. Dacă ați fi cu adevărat nevinovat ați cere instrumentarea urgentă a dosarelor dvs ca să demonstrați că nu sunteți un infractor.

Ați decis de fapt organizarea referendumului în zilele de 6 și 7 octombrie a.c. pentru a abate atenția de la scandalul reprezentat de faptul că vineri 5 oct. a.c., ați dat în judecată, în secret, Înalta Curte de Casație și Justiție, în cazul constituirii completelor de judecată într-unul dintre dosarele dvs.: o rușinoasă premieră într-o țară europeană! Ieri ați avut termen în acest proces, dar nu v-ați prezentat motivând că nu aveți avocat. Cine vă mai crede? De fapt doriți să tergiversați procesele până când veți avea garanția că ați putea corupe judecătorii. De ce nu vă recunoașteți vina precum soția dvs d-na Bombonica Prodana care a fost achitată în același dosar întrucât a plătit statului prejudiciul?

Domnule Dragnea, de anul trecut sunteți urmarit penal și în dosarul Tel Drum în care Oficiul European de Luptă Anti-Fraudă (OLAF) vă solicită recuperarea prejudiciului de 21 de milioane de Euro. Iar de câteva zile sunteți vizat într-un al treilea dosar de corupție: cel despre privatizarea frauduloasă a societăţii Tel Drum.

În PSD sunt 525.000 de membri care nu au niciun dosar penal! De ce să fie în fruntea PSD singurul membru care are trei dosare penale de corupție?

Cu cât amânăm mai mult, cu atât ne afundăm mai rău în mocirlă, trăgând după noi și România. ...Ar fi un păcat de moarte! Dă Doamne acum, nu mâine sau poimâine, mintea românului de pe urmă!”, este apelul fostului senator PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.