Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E HAOS în PNL: Alina Gorghiu se opune colegilor

gorghiu alina

În PNL pare să domnească haosul! După ce Ludovic Orban și Corneliu Dobrițoiu au cerut demisia șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, și a celei a ÎCCJ, Livia Stanciu, și au fost muștruluiți de Cătălin Predoiu, alți doi liberali sunt puși în aceeași ipostază. De data asta, cea care se opune colegilor este chiar șefa Alina Gorghiu.

Doi parlamentari liberali au readus in actualitate o idee mai veche, nascuta din dorinta de a incuraja producatorii autohtoni si de a le rentabiliza afacerile: marile magazine sa fie inchise sambata si duminica, pentru a da sanse si micilor fermieri sa vanda fructe si legume.

Initiativa deputatilor PNL Nini Sapunaru si Tinel Gheorghe a fost criticata de comercianti, de Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu si chiar de vicepresedintele PNL Nicolae Robu. Coresedintele PNL Alina Gorghiu se inscrie si ea in randul celor care desfiinteaza proiectul.

„Proiectul acela nici eu nu l-am sustinut. Colegii nostri parlamentari l-au depus fara sa se consulte cu grupul paramentar din care fac parte, fara sa se uite daca se incadreaza sau nu „, a declarat Gorghiu.

In schimb, deputatul Tinel Gheorghe a argumentat ca se incearca acordarea unei „guri de oxigen” producatorilor autohtoni.

„Banuiesc ca nu se face gaura in cer daca duminica vom cumpara salata, carnea si ceapa din pietele traditionale”, a spus liberalul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.