Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă plecare din PSD! Încă o deputată TRECE OFICIAL la Pro România

Ultima Ora breaking news

Este hemoragie în PSD! Partidul pierde încă un parlamentar.  Oana Silvia Vlăducă deputat PSD de Dâmbovița trece la Pro România.

Ieri, deputatul Georgian Pop a decis să plece și el din PSD înspre Pro România. Aceeași decizie a luat-o, tot în cursul acestei săptămâni, și fostul premier Mihai Tudose.

„Sunt membră a Partidului Social Democrat de peste 20 de ani. Am aderat la un grup politic cu care m-am simțit compatibilă din punct de vedere al valorilor și principiilor declarate. Mi le-am asumat, la rândul meu, le-am respectat și promovat cu fidelitate. În atâția ani, nu de puține ori, viața mea personală s-a confundat cu munca în acest partid. Nu mă plâng. Aici am cunoscut oameni de foarte mare valoare, aici mi-am făcut prieteni adevărați și trainici, am lucrat cu lideri de la care am putut învăța enorm. Munca mea a fost răsplătită și le mulțumesc tuturor.

Din păcate, foarte multe dintre valorile pentru care am aderat la PSD acum două decenii și-au încetat valabilitatea de când partidul a intrat în zodia nefastă a unui lider nefast. În atare condiții, am avut de cumpănit cu privire la parcursul de urmat și am hotărât să mă alătur lui Victor Ponta și Pro România! Nu e deloc ușor să o iau de la capăt, dar sunt puternică și nu mă feresc de muncă. Așa am crescut de mică și așa am înaintat în viață”, a scris Oana Silvia Vlăducă, vineri pe Facebook.

Citește și: Monica Macovei a făcut SPECTACOL la audierile din Comisia LIBE - De nervi, Tudorel Toader a 'amenințat-o voalat'

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.