Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E 'nedrept' că fanii din Italia şi Spania nu vor fi în tribune la semifinala de marţi, spune selecţionerul Squadrei Azzurra, Roberto Mancini

alephnews.ro
minge fotbal uefa euro 2020

Selecţionerul Squadrei Azzurra, Roberto Mancini, consideră că este "foarte nedrept" că fanii din Italia şi Spania nu vor fi în tribune la meciul de marţi dintre cele două echipe de pe stadionul londonez Wembley, prima semifinală de la EURO 2020, scrie presa italiană.

"Nu cred că este corect ca pe stadion să nu fie fani italieni şi spanioli. De fapt, mi se pare foarte nedrept. Acestea fiind spuse, mai bine plin cu suporteri neutri decât gol", a declarat Mancini, potrivit agerpres.ro.

Fanilor italieni, spanioli şi danezi le va fi aproape imposibil să fie prezenţi la semifinalele de pe Wembley. Restricţiile în vigoare în Anglia în faţa Covid-19 impun o carantină de cinci până la zece zile la sosire, astfel că suporterii ar fi trebuit să vină la Londra cu cel puţin zece zile înaintea partidei.

Italia nu va conta marţi pe fundaşul stânga Leonardo Spinazzola, accidentat la tendonul lui Ahile, care va fi înlocuit de Emerson Palmieri. Mancini l-a confirmat în atac pe Ciro Immobile, deşi acesta a fost cel mai slab om al echipei sale în meciul cu Belgia din sferturi de finală (2-1). "Mi se pare că e unul dintre atacanţii care au marcat cele mai multe goluri în ultimii ani, iar de multe ori cei care sunt cei mai criticaţi rezolvă apoi meciurile", a spus selecţionerul despre fotbalistul lui Lazio.

Potrivit presei, Italia are sub comanda lui Mancini un joc asemănător cu al Spaniei. "Este adevărat, dar nu putem deveni spanioli peste noapte. Jucăm într-un mod puţin diferit, ţinând cont de caracteristile noastre", a spus Mancini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.