Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E o minune! Ce suc colorat luptă cu două boli crunte: ulcer și cancer

Puțini oameni știu de efectele miraculoase ale suculului de morcov, de aceea trebuie să știți că acesta este un remediu natural pentru tratarea cancerului și a ulcerului.

În funcție de fiecare persoană, sucul de morcovi poate fi băut de la 0,5 litri la 3-4 litri pe zi. Este cea mai bogată sursă de vitamina A, iar acest suc este digerat rapid de organism.

Acest suc conține și o cantitate mare de vitamina B, C, E și K. Acest suc îmbunătățește apetitul, digestia și structura dinților. O mamă care alăptează ar trebui să bea suc de morcov în fiecare zi, pentru a îmbunătăți calitatea laptelui.

Atunci când se utilizează cantități suficiențe de suc de morcovi în timpul sarcinii și mai ales în ultimele luni se reduce posibilitatea de dezvoltare a septicemiei neonatale. Consumul zilnic de suc de morcov la o jumătate de litru are un efect mult mai bun asupra organismului decât tabletele de calciu.

Sucul de morcovi brut este un remediu natural pentru ulcer și cancer. Acesta mărește rezistivitatea corpului împotrivă infecțiilor ochilor, gurii, și întregului organism. Acest suc protejează sistemul nervos și este de neegalat pentru creșterea de energie și forță. Uneori, boala ficatului și a intestinelor este cauzată de lipsa unor elemente conținute în sucul de morcov crud.

Glandele endocrine, mai ales suprarenale și gonade, au nevoie de substanțele nutritive conținute în sucul de morcovi pentru a vindeca infertilitatea. Pielea uscată, dermatita (inflamație a pielii), și alte boli de piele sunt, de asemenea, cauzate de lipsa in organism a unor elemente conținute în morcovi. Același lucru este valabil și pentru bolile de ochi, cum ar fi oftalmie, conjunctivită, etc.

Citeste mai mult pe http://bewoman.ro/sanatate/sucul-morcov-remediu-natural-pentru-cancer-si-ulcer.html

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.