Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E OFICIAL! Avem un nou Piedone în politica românească! Nicușor Dan a semnat (Document)

piedone

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a semnat cererea înaintată de deputatul Vlad Popescu prin care își adaugă particula Piedone numelui său devenind astfel Vlad Popescu Piedone.

Noul Piedone este fiul lui Cristian Popescu Piedone și azi s-a finalizat oficial procedura începută la începutul acestui an când de ziua primarului sectorului 5 fiul său a anunțat că îi face cadou preluarea și de către el a particulei Piedone.

„Pentru că îmi ești tată, prieten și mentor, te anunț că începând de astăzi că am făcut toate demersurile legale necesare pentru a adăuga numelui meu și Piedone, așa cum ai făcut și tu cu mulți ani în urmă. Acesta este cel mai bun cadou și cea mai bună dovadă de a-ți arăta cât de mândru sunt și sper că la un moment dat și fiul meu să își adauge numele bunicului, al tatălui și să ducem acest nume mai departe cu mândrie.”, a declara la acea dată deputatul, Vlad Popescu, pe pagina sa de Facebook.

content-image

Cristian Victor Popescu, fostul primar al Sectorului 4 și actual primar al Sectorului 5, și-a adăugat numelui său, la un moment dat, alias-ul de „Piedone”, pasul fiind unul natural, de vreme ce acest nume a devenit, în timp, aproape sinonim cu acesta.

Observând asemănarea fizică dintre Cristian Popescu și detectivul Piedone, interpretat de regretatul actor Bud Spencer, cunoscuții omului politic l-au cadorisit pe acesta cu pseudonimul în cauză, devenindu-i, peste ani, parte din nume, și nu oricum, ci cu acte în regulă.

De menționat că actualului primar de la Sectorul 5 actul de oficializare a adăugării particulei Piedone a fost făcută de fostul primar general Adriean Videanu, iar acum... peste ani, actul a fost semnat de un alt primar general, Nicușor Dan.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.