Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E oficial. Elena Lasconi și-a luat adio de la europarlamentare

Facebook/ Elena Lasconi
Elena Lasconi

Biroul Național al USR a luat, duminică seara, act de retragerea Elenei Lasconi de pe lista pentru europarlamentare, potrivit unui comunicat al USR.

Elena Lasconi va continua să muncească pentru câmpulungeni și va avea sprijin din partea USR pentru a face, în continuare, performanță în administrație. Lasconi a intrat în politică pentru a construi străzi, școli, spitale, comunități, și va continua să facă asta la Câmpulung, susținută de USR”, se precizează în comunicat, potrivit mediafax.

Conform acestuia, Elena Lasconi s-a retras „din dorința de a nu afecta campania pentru alegerile europarlamentare, pentru a nu permite ca o serie de discuții apărute în spațiul public să mute atenția de la problemele cu care România se confruntă”.

USR i-a cerut Elenei Lasconi, primarul din Câmpulung, să se retragă din campania pentru europarlamentare după declarațiile acesteia referitoare la familia tradițională. Anunțul a fost făcut duminică de președintele USR, Cătălin Drulă.

Elena Lasconi, cap de listă la USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit că a votat „Da” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. „Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a spus Lasconi într-o emisiune la Prima Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.