Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E oficial: Steaua l-a transferat pe Cristian Bălgrădean de la Concordia Chiajna

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam FCSB Steaua

Steaua a anunţat că a ajuns la un acord pentru transferul lui Cristian Bălgrădean, de la CS Concordia Chiajna. Portarul în vârstă de 29 de ani a semnat un contract valabil până la sfârşitul sezonului 2019-2020 şi va purta tricoul cu numărul 34.

Născut la 21 martie 1988, la Sânnicolau Mare, Bălgrădean a început fotbalul la Atletico Arad, de unde a ajuns, de-a lungul timpului, la Minerul Lupeni, FC Braşov, Liberty Salonta, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, CS Universitatea Craiova sau Concordia Chiajna. Are în palmares o Cupă a României şi o Super Cupă a României, ambele obţinute în 2012, cu Dinamo. De asemenea, a strâns două prezenţe în echipa naţională, ambele în meciuri amicale din 2011, cu Grecia şi Polonia. "Sunt fericit că am venit la Steaua şi consider că este un pas înainte în cariera mea. Vreau şi sper să ajut echipa să câştige cât mai multe trofee în perioada următoare", a declarat Bălgrădean pentru www.steauafc.com.

De asemenea, Steaua a anunţat că portarul Toma Niga va fi împrumutat, până la sfârşitul acestui sezon, la FC Hermannstadt, din liga secundă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.