Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E scandal mare la PNL! Rareș Bogdan a început OFENSIVA în partid: 'E doar începutul: e nimic!' − vrea să-i facă un cadou lui Iohannis, Orban și Cîțu - VIDEO

Facebook
rares bogdan

Se anunță momente tensionate în PNL. Prim-vicepreședintele partidului, Rareș Bogdan, i-a cerut demisia președintelui Ludovic Orban. Bogdan vorbește în prima sa ieșire de o reformă totală în PNL făcută de un grup așa-zis „reformist”, reprezentat de edilii cu imagine bună în spațiul public (vezi Emil Boc). El se teme ca nu cumva coaliția de guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR să aibă soarta CDR.

„Dan Pavel a scris o carte despre istoria CDR. O o să le recomand colegilor mei această carte excepțională. O să fac cadou această carte colegilor mei din PNL, în frunte cu Ludovic Orban, i-o fac cadou și președintelui României, Klaus Iohannis, lui Florin Cîțu, ca să citească istoria CDR, ca nu cumva să facem vreo greșeală din greșelile pe care le-au făcut atunci Radu Vasile, Ion Diaconescu și ceilalți. (...)

N-am vrut să ies până acum pentru că n-am vrut să afectez partidul. Azi nu avem alegeri. Acum singurul lucru la care trebuie să fim atenți e să sprijinim Guvernul Cîțu și să nu le facem lor vreo problemă.

În rest... voi spune lucruri! Începând de acum: acesta este începutul. Cu ceilalți din grupul reformiștilor din PNL n-am vorbit încă, dar urmează să ne întâlnim. Partidul are nevoie de o reformă totală. Partidul este cu atât mai puternic cu cât este mai unit și toată lumea are loc în el. Cred că Ludovic Orban va fi un excelent președinte la Camera Deputaților, dar nu cred că trebuie să fie și președinele PNL. A eșuat ca președinte al PNL.

Am început ofensiva în PNL! E doar începutul: e nimic!”, a spus Rareș Bogdan, la emisiunea Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

Partidul Național Liberal are alegeri interne în luna iunie.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.