Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E SHOW în Guvernul Orban: ministrul Sănătății promite că se duce peste Florin Cîțu, la Finanțe: Niciodată nu sunt mulțumit

Inquam Photos / George Calin
guvernul orban

Ministrul Sănătăţii Victor Costache a declarat la Iaşi că bugetul alocat acestui sector în 2020 va fi mai mare ca în acest an, dar că niciodată nu este mulţumit şi că luni se va duce iar peste “prietenul“ său de la Finanţe, Florin Cîţu.

Citește și: PLANUL PNL, direct în Parlament: cum vrea Guvernul Orban să DECAPITEZE conducerea ASF

“Niciodată nu-s mulţumit de bugetul pentru Sănătate. Sunt zone unde este mai mare, iar în alte zone e doar puţin mai mare. Suntem la negocieri. Luni voi fi iar peste prietenul meu, Ministrul de Finanţe. I-am spus încă de la numire că voi fi cel mai mare coşmar al lui“, a precizat ministrul Sănătăţii, Victor Costache, conform News.ro.

El a recunoscut că va fi un buget cu unele limite în 2020 pentru sectorul medical, dar că îşi doreşte ca procentul din PIB să crească în anii următori, către media europeană.

“Ok, avem bugetul cu limite pe anul ăsta, dar îmi doresc pe 2021 să ne apropiem de practicile europene şi să scăpăm de procentul de 5,6 din PIB alocat pentru Sănătate şi să ne apropiem de standardele europene. Ştiţi foarte bine că media europeană este de nouă la sută“, a adăugat ministrul Victor Costache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.