Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ea e iubita româncă a chilianului care ar fi dat o lovitură de MILIOANE / FOTO

Rafael Garay iubita 2

Ies la iveală noi amănunte incredibile despre omul momentului, acuzat de delapidări uriaşe. Economistul chilian Rafael Garay, arestat la Brasov pentru delapidarea a peste 1,5 milioane dolari are legături cu România.

Citeşte şi: Dumitru Dragomir, 'înfundat' la DNA: Plângere PENALĂ împotriva fostului șef al LPF / VIDEO

Acesta are o iubită din ţara noastră, Maria Runcan, de 36 de ani. Deși se cunosc foarte puține informații despre iubita de origine română a economistului chilian arestat la Brasov, Rafael Garay este extrem de cunoscut în țara lui natală, potrivit wowbiz.ro.  Chilianul un adevarat superstar in America de Sud care a participat la mai multe emisiuni televizate, a fost și consilierul unor personalitati politice de prima mana. Momentan acesta este acuzat că a escrocat 36 de persoane printr-un joc piramidal, fugind apoi cu banii investitorilor. Care este adevăratul rol al româncei în această poveste înca nu este clar. Cert este că Maria Runcan are 36 de ani și este născută în satul Rachitis, comuna Bilbor, județul Harghita. Provine dintr-o familie cu condiții modeste de trai ce locuiesc într-o zonă izolată, într-o casă sărăcăcioasă.

Citeşte şi: Decizia lui Trump care îi va scoate din sărite pe fanii săi: S-a decis soarta lui Hillary Clinton

Deși este plecată de mai bine de 10 din țară, încă nu se știe cum a ajuns românca până în Chile. O dată ajunsă aici Maria s-a angajat într-un club de noapte, unde se pare că l-ar fi cunoscut pe Garay. Cel mai probabil Rafael s-a folosti de faptul ca Maria este româncă, pentru a se ascunde în România. Initial, el le-a spus procurorilor că trebuie să plece în Franța, pentru a se opera de cancer, dupa care a fugit cu Maria în Romania. Dupa ce a fost arestat, Garay a recunoscut că este sanatos tun.

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.